waregem, de stad die alles te bieden heeft

Residentie De Castor ligt in één van de hoofdstraten van het centrum van Waregem. Op deze centrale locatie vindt u alle voorzieningen op wandelafstand: scholen, winkels, restaurants, apotheek, bakker, slager, Park Baron Casier...

Met de wagen geniet u van een vlotte verbinding naar de ring van Waregem en de E17, maar ook het openbaar vervoer (trein, bus) is te voet gemakkelijk bereikbaar.

 • Parken
  Parken
 • Winkels
  Winkels
 • Scholen
  Scholen
 • Kerk
  Kerk
 • Apotheek
  Apotheek
waregem koerse

Een levendige stad

Tal van sportieve en culturele evenementen – zoals Waregem Koerse, Dwars door Vlaanderen, SV Zulte Waregem, Beatrun en Hypodream – maken van Waregem een levendige stad om in te wonen en te werken.

Een levendige stad
situering

Het centrum van Waregem

In het centrum vindt u een ruim shoppingaanbod met mooie winkels en boetieks. Aangevuld met goeie restaurants en gezellige bars. Even tot rust komen kan in Park Baron Casier, de groene long van centrum Waregem en bovendien vlakbij Residentie De Castor.

Het centrum van Waregem
groene omgeving

Schilderachtige Leiestreek

Dit alles vindt u in de schilderachtige Leiestreek, waar het heerlijk fietsen en wandelen is en waar ook een pleziertochtje op het water tot de mogelijkheden behoort.

Schilderachtige Leiestreek
HEADERBEELD Copy 2

Wenst u meer info over De Castor?

contacteer ons